Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt 26. och stjärnorna


vi hyrde
ett
rum

absoluta botten

du
bar in möblerna

jag
slog
rekord på rekord

vi
sov
i
skift

turades om
att
bevaka
undergången




Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 695 gånger och applåderad av 54 personer
Publicerad 2017-11-04 21:04



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fantastiskt bra formulerat, vilken text, så få ord, ändå så bildrik och allt ger mig en känsla av déjà vu! Applåder!
2019-01-03

  HelenaW
Ja, sådana förhållanden går nog av för hackor.. Istället för tvärtom..
2018-12-03

  Stanley Rydell
Suveränt avslut! Bitande humor!
2018-02-10

  DominiQueen
Genialt. Bokmärks. Tack
2017-12-23

  Gena
Så otroligt bra. Träffsäkert
2017-12-19

  Ninananonia VIP
Mycket bra...
2017-12-09

  Karina"Kia"
Stark tro och rädsla för något som inte sker nu iallafall!

Fantasieggenade!
2017-11-17

    glasa VIP

enormt

vilken träff
det blev i mig

suveränt diktat

som en naturchock

2017-11-05

  Petter Wingren
Svinbra dikt med den styrbjörnska stämningen men med en blinkning till läsaren. Humor och självdistans.
2017-11-05

  DavidM VIP
Suggestiv diktning.
2017-11-05

  wildrose
Jäklar vad snyggt!
2017-11-04

    ej medlem längre
starkt,
som att dämma upp en flod
med få ord
2017-11-04

    ej medlem längre
Åh, så bra fångat
2017-11-04

  Mow Dean VIP
avskalad
stark
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP