Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
j


tinder

tindrar

jojo

har de lärt sig än

den hårda skorpan krasar biter igenom

men vet du

julgranskula glitter

tunn och i glas

metallisk glans böjda fransar

inte en föreställning

din show




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-23 18:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vissa tindrar sig till drinkar, pengar eller vad det än gäller.
Ett besök på Subway och vips, så har man ett jobb.
Men vad hade hänt om man varit en femtioårig man på 120 kilo?

Och detta vedervärdiga sminkmode med ögonfransar som är så tjocka att tjejerna blir framtunga!
NÄSTAN lika motbjudande som botoxläppar.
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Taly