Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vägra mörker, vägra dissa vi vill inga lyktor missa Lyssnade på en kyrkokör som sjungit om saker dom inte vet nåt om, och inte vi lyssnare heller. Och då började mitt huvud svarva ihop en slogan som hade varit enklare att få med sig, men kanske inte var


På Sagors Vis

Till dom rosa alverna
jag ger ännu en kväll, en da´
dom bluffar säkert ömsom
men ack, dom gör det bra

Dom gråa alverna
ska ingen mera ha
Och svarta alver är blaha blaha

Dom rosa alverna:
ännu en vacker dag.
Beskydda oss och ledljus ge
och påminn trädens knoppar om
när våren ska va klar för start
(och låt det vara snart)
och värm oss  ofta  lindblomste

det som kan tröst och värme ge




Bunden vers av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-05 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP