Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår ändliga tid har ett slut i Nirvana


Mot Nirvana

Mot Nirvana
===========

När etervinden genom världen drar
då känner jag att ännu är det lång tid kvar
tills all tid runnit ut
och världen nått sitt slut

Men en gång skall nog vinden mojna
vår värld skall stilla somna
den följer nu en bana
som leder till Nirvana




Bunden vers (Rim) av lean
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-05 12:13



Bookmark and Share


  lean
Jag är medveten om att jag använder ordet Nirvana på ett lite tveksamt sätt.
Som jag har förstått det är Nirvana för en buddist ett tillstånd som en människa kan nå men jag använder det i betydelsen "kontrastlöst universum". Vi behöver ett namn för "kontrastlöst universum" och märkligt nog är Nirvana det närmaste jag har funnit.
2017-11-06

  Kungskobran VIP
Slutet är Parinivana
det kommer alltid förr eller senare
men ersättes väl av något annat

2017-11-05
  > Nästa text
< Föregående

lean
lean