Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från kropp till aska

 

 

 

Ingen vill bli bränd levande
men vi godtar att brännas död!


Vill inte vara instängd aska
i en urna.


Eller förmultna och ätas av maskar
i en kista i marken.


Vill inte heller fara runt för vinden
och landa på jord där andra trampar.


Gud fader kan du inte komma
med något annat?




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-05 13:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag tror inte att skalet betyder så mycket sen...men visst funderar man hur det kommer att bli...
2017-11-12

  aol
Vad jag förstår lämnar ju själen det som är du kroppen och går upp i en annan dimension där vi blir ett med allting i en kärlek utan gräns, kram,
2017-11-05
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP