Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden funnen på Google!


Sårbara tider!

Sårbara tider

Gnistrande kinder

 

Sluta aldrig att vara du

Tack för vacker resa

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-11-04




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 433 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-11-05 13:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skaldat, gillas mycket!
2017-11-15

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är mycket som påverkar oss...skönt att ha varandra nära...
2017-11-12

  Suzie B VIP
Hm...Det ska inte vara ett frågetecken i min tidigare kommentar. Jag får inte bort det.
Det ska vara ett utropstecken! ??
2017-11-11

  Suzie B VIP
Fint! Så mycket i några rader. ?
2017-11-11

  Maria Sundelin VIP
Fin önskan
2017-11-06

  ULJO
Riktigt bra
2017-11-06

  Margit Grell VIP
Fint!
2017-11-05

  aol
Gillas bra där Lars.
2017-11-05

    ej medlem längre
Fint skrivet. :-)
2017-11-05

  Karina"Kia"
Sårade båda
men livets resa har givit varandra förståelse och kraft!

Kort och uttrycksfullt bra!


2017-11-05

    ej medlem längre
Det finns en sorg och värme i dina ord som det inte går att värja sig mot. Tack!
2017-11-05

  bumerang

känner dramatiken mellan
de kärleksfulla raderna
2017-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin