Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill tacka för..



TACK
jag hade faktiskt glömt att Poeter.se fanns
åh nu när jag längtar ut i ljuset
till värmen o människorna igen..

skriver jag

eller kanske ande-andas jag

märker i alla fall
livs-syre

kan skrivande verkligen vara

andning

det verkar så
för blodet kvillrar

för ljuset
ljusnar

mig
nu





Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-05 18:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Instämmer




2017-11-05
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP