Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

död eller liv



det är ganska knepigt
att leva

men inte finnas

att låta de andra tro att jag är
den som dom "vet"

fast jag är
en helt annan





Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-05 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP