Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveda

Riva
sida
Strida
Svida

Gråta över ett litet frö
Jag behöver
spö
förtjänar det

Tårar vattnar och det
växer
Utvecklas till
texter
Blir melodier
Symfonier

Men
låt sagan bli glömd
innan jag blir
Dömd

Vi lever en gång
för lite




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-05 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni