Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Världens tystaste sport" (Schackpoesi)

Han skriker inte av smärta
när han sätter bort en pjäs
i en nöjaktig ställning

Men oj vad han skriker och
hjärtat blöder inombords

Utåt sett syns bara
att han reser sig upp
för att fylla upp kaffekoppen

© Christer Johansson 2017-11-04




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-05 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP