Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EMPATI - Aforism

Vart är empatin på väg
När dörren slog igen?
Ut?

 

 

 

 

 

 

 

____________________________________

VARMT TACK OM DU LÄSER OCH APPLÅDERAR, FEEDBACKAR OCH BOKMÄRKER - Lovelight till mina SkrivarVänner och läsare. /DominiQue
JAG TACKAR ÖPPET HÄR I TRÅD, EJ I MAIL, LÄS GÄRNA MER:
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2043121

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av DominiQueen
Läst 589 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-11-06 07:45



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Väldigt bra och viktig fråga
underfundigt skriven!
2017-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!

2017-11-06

  ULJO
Den passade på att smita
2017-11-06

  Solstrale VIP
Så det är! Unisont jag håller med!
2017-11-06
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen