Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2017


tillvaro





en magnesiumblixt
ett långt mörker
ett liv i en oändlig ström av tid




Fri vers (Fri form) av Christer Foghagen VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-06 11:10



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Knivskarpt!
2017-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP