Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag letar i dimman


I honom
i nästa
i alla stulna kyssar
i alla nya sängar

i sluttningen av en ny rygg
i essensen av en ny lukt
i sömnen på en annan bröstkorg
i stämningen dagen efter,
i bristen på avslappnad
i förvirringen om det ska bli en kyss eller en tafatt hejdåkram
i ovetskapen om varför jag gjorde detta,
igen
i saknaden som värker i bröstet när jag vandrar hem genom stan


Jag letar land och rike runt
jag letar i instängda barer och i botten på glas
jag letar i förlorad sömn och utspridda ord

jag letar i dimman

Jag letar i långa samtal och dansande dialoger
jag letar i bottenlös ångest och total förvirring
jag letar i uppdragna rötter och döda drömmar

Jag letar över och under och inuti
mig själv och alla som dras in i denna
mörka karusell av
misstag och ånger och förhoppningar som föds för att dö

Jag letar dig i honom
i hans säng
i någons lukt
i nästa skratt
i våra dialoger

du är ändå alltid det jag söker
du är ändå alltid det som saknas mig




Fri vers av mögel
Läst 477 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-06 12:12



Bookmark and Share


    överbergen
Fint beskrivet,det känns. Har själv varit där. Det blir väldigt ohälsosamt..
2017-11-06
  > Nästa text
< Föregående

mögel