Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är jag deras enda hopp för framtiden?


Se er som friska och ni blir det, montern.

Skit i om texten blir dålig,
skriv om det här hemska..

(En dag på jobbet)

-Vilket jobb, ni lär bli avskedade hela bunten!

-Men vi trodde hon var en hora..

-Är det så ni arbetar med utredning på Ringön.

___

-Nu kom skallen fram ur garderoben.

-Ja, de sa att de inte behövde hennes.

-Den verkar vara äkta, nu fäster de ju
glitter-stenar och paljetter på kraniet..


-Fan, vad äckligt!

"Det hjälper om ni skrattar kort vid, övertygande"

-Övertygande?

-Vad är det för något?

-När något är så sjukt att det övergår erat förstånd..

"Glöm inte att skriva om Came...dom som rensar ventilen"

-Hos vem?

-Hon som de trodde tillhörde Sant....och skulle vara hora..

-Kvinnan som kände sig hotad och däri
gick med in i, fören-ingen-hyresgäst, en
anmälan gjordes, men vet inte mot vem?

___

"Skit i om texten blir dålig,
skriv om det dära hemska."

-Men varför vill inte polisen, behålla de som protesterar.

-Ja, som inlämnat material, som har en historia med sig?

-Det är säkert på grund av platsbrist (utrymmesskäl).

-Det säger jag som upphovsrättsinnehavare: en monter:

"Se dig som frisk och du blir det.."

-Det gäller förstås inte de-mentalt störda.

-Nej, fan de får inte bli med!

-Sätt dom i hållningen.

-Utredningen får visa vem som tillhör gänget; de-mentalt.

"Nu måste jag sluta för idag och förhoppningsvis får jag lön"

-I vart fall ersättning för ekonomiska skada och lyte o men..

-Vem vet det kanske blir en film,
fast jag inte känner honom..(FB)

-Och Ni får inte vara med för ni
är medskyldiga, ni som kapat.(-)

"Så var det ännu en sida i manus
bunten som blivit publicerat"(P)

(Undra vad som kommer sen)

-Rörigt?

-Det som känns ska belysa verkligheten för Polisen.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-06 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP