Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism







Att möta en okänd människa

är som att börja läsa en ny bok















Övriga genrer (Aforism) av Marita Ohlquist VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2017-11-06 13:40



Bookmark and Share


    GG
Stämmer bra. Vissa har väl beskrivande förord som presentation, andra låter visa personlighetens genre successivt under läsningens gång.

Tack för en tilltalande liten text, som går att anknyta till på olika sätt.
2017-11-14

  Feminaz
Intressant med människor och deras livskartotek och upplevelser!
2017-11-14

  Lars Hedlin
Ja så är det :)
2017-11-14

  överlevaren VIP
Sant, mycket att lära och upptäcka!
2017-11-13

  MALVAA VIP
yess
det är det
men önskar jag dig trevlig läsning
för ibland blir man tvungen att låta bli läsa redan från början :)
2017-11-13

  Anya VIP
Fin kortis. Bra liknelse.
2017-11-13

  ResenärGenomLivet VIP
Det låter spännande också...fint...
2017-11-12

  Ezmeralda VIP
Ja visst är det så. Ett oläst blad.
2017-11-08

  Nils-Robert
Vist och klokt sagt
2017-11-07

    Peter Söderqvist
Kärnfullt uttryckt.
2017-11-07

  Gunnel Eriksson VIP
Precis så, lika upplevelserikt och
spännande. Bra formulerat.
2017-11-07

  StinaJ VIP
Så är det, och det är väldigt spännande och givande att träffa nya människor.
2017-11-07

  DavidM VIP
Sant och kärnfullt.
2017-11-07

  Margit Grell
En bok om livet
2017-11-07

  Maria Sundelin VIP
Intressant tanke
Kramar
2017-11-06

    ej medlem längre
Så sant och mycket fint skrivet.
2017-11-06

    ej medlem längre
utsökt !
2017-11-06

  Niliboy
Fråga, är det bara att läsa boken, får vi?
2017-11-06

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfull bild för den rikedom som finns i varje människa.
2017-11-06

  Rise Little One
Vilken fin jämförelse!
2017-11-06

    ej medlem längre
Vackert fångad tanke och bild! Att upptäcka en ny männniska är verkligen som att dyka in i en bok!
2017-11-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant och spännande! Fint tänkt!
2017-11-06

  aol
Så sant bra skrivet,
2017-11-06

  Blomma-Stjärna VIP
En bra inställning - så blir vi varandras äventyr!
2017-11-06

  walborg
Din inställning är en förutsättning
2017-11-06

  Öknens Ros VIP
Fin aforism, vem vet vad som döljer sig bakom?
2017-11-06

    ej medlem längre
Alltid lika spännande!

2017-11-06

  Eva Helene VIP
Jaa, det gäller att öppna sig för det/den okända! Så fint!
2017-11-06

  Valter Örn VIP
Ja den boken har sina sidor !
2017-11-06

  ULJO
Precis. Förutsättningslöst och spännande. Man vet ingenting ..............
2017-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP