Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den självgoda poeten




den tycker på riktigt
verkligen på riktigt
att livet är fint
att kaktus och sten är mjuka

den undrar så
med huvet på sne´
varför människor är ilskna
och att vissa av oss skriver i raseri

det vänder sig i magen

upproret känns viktigare än nånsin

men jag slår aldrig en självgod

ett barn





Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-06 13:47



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Mogenhet är att ha sitt inre lilla barn tillgängligt
2017-11-06

    Sefarge VIP
Smaken är som baken
Delad, bra med mångfaldens
Skrivelser!
;)
2017-11-06

  Onomatoprofet VIP
Minst lika viktigt ska det stå
2017-11-06

  Onomatoprofet VIP
Att skriva i raseri är minst viktigt och kan vara minst lika bra eller bättre
2017-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP