Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUNGFRUGATAN

jungfrugatan

en fredagseftermiddag

jag bär ett belsen i mitt bröst

jungfrugatan

med två liter lättmjölk

vi surnar till när det blir höst

 

 

LARZ GUSTAFSSON  3/11 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2017-11-06 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP