Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*FÖR*GOD*SÖMN*

När man klär av sig
på kvällen, då läggs även
dagens tankar av...




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-06 16:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA förhoppningsvis!
2017-11-14

  lodjuret/seglare VIP
Säger de det? (Orden) Det har ett jaget inte märkt mera påtagligt. Men jobbet, det sparar jaget tankarna på, till drömmens värld. Även kärleken tycks hitta där, utan karta och kompass.
2017-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt