Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Dig som jag inte såg utsattes. Tack för din styrka att anmäla.


Typ!

Sprudlande framåt
Ung, entusiastisk, glad
Chefen tafsande




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-06 16:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra!
2017-11-07

  Öknens Ros VIP
Det är ju så
De passar på
När ingen ser
De bara ler
Och låtsas som ingenting
2017-11-06

    ej medlem längre
Snygg hyllning till en vardagshjälte!
2017-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén