Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt aktuellt modeord: Startsträckan

1. Chefen för Sveriges Radio tillfrågas angående ett fall av sexuella trakasserier om det har varit så att den misstänkta varit så viktig för företaget så man lagt locket på alltför länge för att utreda det hela. Och att det är därför startsträckan varit så lång innan man vidtagit åtgärder.

2. Startsträckan är så lång innan en ungdom är färdigutbildad och kommer i arbete och då kostar det mycket för samhället.

Bäda dessa saker har avhandlats i Sveriges Radio P1 i dag 2017-11-06

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-06 16:53



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
När är ett kvinnoliv inte krossat och kostar staten sjukskrivning, sjukpension när hon traumatiseras av män, och sedan av sådan cynism att hon inte kan använda sin lärarutbildning, juristexamen eller sitt liv ens... Blä då de tycks vara synd om män i debatten tidigare och retoriken suger ang hur tolka dessa tolkares ovidkommande idéer det faktiskt slängt sig med,,, att det kosta staten att någon blir dömd då det är just vad staten tjänar på "in the long run"
2017-11-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Usch, alla dessa fjantiga "modeord", som sprider sig!
2017-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP