Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelövning


Spelövning i den svarta tiden
Han har förbjudit sig att röra sin flöjt
Och lutan har lovat att hålla sig tyst
Vid mörkrets bröst gråter han
öppnar dörren till förtvivlanssång
Hör hur hans hjärta vibrerar
bland de tysta träden
Se hur du sakta går i hans inre
och hör hur du sjunger din glömska
Den lyser som silver
i det som en gång var du




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-06 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP