Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På andra sidan en stjärna


Den svarta pärlan kan bli svartare
I den dova lysande smärtan
I vinterns kallaste natt
De frusna barnen glimmar
orörliga i stjärnors ljus
Dansa, dansa och dröm
om mörkrets djupa öga
tankens klagan i det slutna valvet
den svarta räddningen i nattens evighet
Mörkret lockar och dränker
hoppets lätta fjäril
På andra sidan en stjärna
som bränner hål i en själ
Befrielsen kommer plötsligt
som ett vulkanutbrott
och hjärtat flyger som en fågel
mot en nyfödd värld




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-06 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP