Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


på natten ligger jag ibland vaken och upprepar orden


på natten ligger jag ibland vaken och upprepar orden

på natten ligger jag ibland vaken och upprepar orden

 

 

 

 

 

intill meningslöshet




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-06 19:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du också, även du alltså. Trodde länge att min papegoja var ensam om att försöka sig på att flyga. Någon i affären tycks ha vingklippt fågeln.
2017-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP