Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de


tre

som att jag har tre liv

ett rynkar pannan
två pratar med dig
tre simmar

förra fredan tänkte jag sannerligen på annat
sedan levde jag
upp ned
i fredags var jag med




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-15 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly