Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är natt

det är natt

jag hör bara trafiken utanför
balkongdörren
och dunkandet av
ditt hjärta




Fri vers (Fri form) av Lättpåverkad
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-06 23:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så bra!
2018-01-03

  Oskar Styrbjörn VIP
så låter natten.
snyggt!
2017-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad