Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta huvudets sång

Kyla i lungan som frätande väte

Slow kvävningsmotion gapar döende

Sårlikt svidande bröst skriker eskalerande stumt

Städar gnuggande varje spår för att väcka det tillbaka

Tunna vätskande strimlor vaknar febrigt i hetsen o gör frätandet isande av dubbelslag

Knänas svidande slag mot golvet är en stjälp före pannans panikslagna duns mot den vätande parketten
skriker av smärta
gråter av slagen
huggs av barntårar
svettas av panik
syrebrist av medvetenhetens otillräcklighet

Död eller sovande vaknar aldrig från den skeva dröm som tystade munnen




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-07 00:38



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Starkt, berörande författat.
2017-11-07

  Ulf D VIP
Mycket bra avslutning! Dramatiskt text!
2017-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena