Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urblåst

Ta ditt klara ljus
ta ditt starkt strålande sken
Kom mig nära så jag kan
förgöra det helt




Fri vers av Ellåtta
Läst 134 gånger
Publicerad 2017-11-07 06:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta