Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du


ansikte

det är ett mörkt ansikte
mörkt av skuggor
men du är inte bara de schatteringar jag ser

först




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-08 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly