Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte för den som gått bort


Känslan att gå under
brukar oftast gå över




Övriga genrer (Aforism) av Coeur de verre
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-07 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coeur de verre
Coeur de verre