Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solskott


Molnen, djupt stålgrå
likt en dov 1700-talsmålning,
rinner bort mot öster.

Öppnar locket till det höga blå.
Solen lägger sin tigertass på
gymnastiksalens tegelvägg.

Tre gymnasieelever lutar
i värmen mot gaveln, låter
sig arkebuseras av ljus.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 353 gånger
Publicerad 2017-11-07 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson