Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

perrong

jag är en perrong
där många har väntat
som många har lämnat
som vissa har vinkat av
och några har längtat till
som blev till en slutstation
för den rätta resenären




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-07 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin