Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prassel prassel

Hon ser ut över vidderna.
Solen värmer hennes bara ben.
Löven prasslar som strössel i vinden




Fri vers av matildalikesnature
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-07 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matildalikesnature
matildalikesnature