Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan

Livet är en sång

utan melodi

strömmar av ord

en vacker harmoni

allting saknar svar

evighetens köld

en berättelse

från djupets hav

en melodi bryter fram

hämningslös och utan skam

nu finns en melodi

mitt i livets skumma perfori

skönhet utan gränser

men mörkret finns än kvar

en saga om våra önskningars kval

ingenting finns kvar

ingenting finns kvar

sagan har ett slut




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-07 17:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett språkigt radband av motsatser, en att viskas i vargtimmen och en att läsas som slut slutpoem. Allt för att sammanfatta: Ett träd är det icke träd som kan stilla "ingenting finns kvar"
2017-11-09

  Goraxy 89 Orion VIP
RÄTT INSTÄLLNING - Spola illusionerna tills ingenting finns kvar utom LIVET självt ! - AMEN :)
2017-11-07

    ej medlem längre
Gåtfullt, skimrande sorgset och vackert!
2017-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt