Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåliga vanor

Jag tycker om idén om att en historia blir Viktig för mig.
Att jag tar del av den och den gör sådant impact att den är med och formar vem Jag är.
Att den blir en del av mig.

Ofta upplever jag historier genom den linsen.
"Hur ska den här historien förändra mitt liv"

Jag försöker att inte göra så längre.
Det sätter lite mycket press på historierna.
Och jag har en tendens att ta besvikelse ovanligt hårt latley.

Men när tankarna ändå är där och snurrar kanske man lika gärna kan skriva ner dem.
En annan dålig vana jag har är att låtsas att tankar jag inte skriver ner inte har funnits.
När de dåliga vanorna klashar... vilken ska man välja först?




Övriga genrer av pyre
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-07 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre