Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem orkar med mig då.


Ibland vet jag inte vem jag är
Jag tappar intresset för mig själv
Jag är en mask som
Krälar blint på marken
Och jag kan betrakta
Mig på avstånd
Och vända bort min blick
Jag kan vrida mig runt
Mig själv i konvulsioner
Täckt av smuts på marken
Och inte ens jag själv
Ids titta på

Inte ens jag själv
Ids titta på




Fri vers av embla
Läst 107 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-07 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

embla