Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan av att mitt barn, storebror och vän, tagit sitt liv


Timo

Första snön föll då
Slog rakt i solarplexus
Du är min måne,
Mattis min knorr,
Mika min ost




Fri vers av Undrar
Läst 264 gånger
Publicerad 2017-11-07 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undrar
Undrar