Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lille filosofen



Katten satt ihopkrupen
i det varmaste hörnet
av den lilla bussparken

Värmde upp sig bland
frostnypna plantor i
Solens första morgonstrålar

Ett löv föll på dess huvud
Det ruskade den bara bort
med ett njutbart smil.

Runt brusande stadstrafik
och stressade resenärer som
väntade på att färdas vidare
Fram och åter. ..

Katten satt fast i evigheten
skulle ingenstans

Hade klistrat in sig själv
i sitt eget lyckosalighetens
Vykort

Stämplat med tillfredsställelsens
harmoniska tassavtryck.

















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-11-07 21:41



Bookmark and Share


  henke_r
Vilken fin stämning det är som infinner sig i detta stycke. Harmoniskt men samtidigt ord med klös i;)
2017-11-08

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Stackars sate som gått å blive poet.
2017-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP