Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Framgång bortgång bortsång osv ja vafan ska man tro? soldaterna till bords; pärlor och höns ––– nummer nio i en trappuppgång i förortens maskineri, please please metall. dränk svartklubbens val


Själ(v)mål

Jag har alltid föredragit vindilar framför blushing
Det är skorpor och mjölk och en plan för tillväxt nu
rotation i det inre nu, vilket är norr?
Helvete också. Tickle tickle down the spine...
Vet någon att vi slickat varandra hela?
Känner PRECIS när du släpper bandet
Försöker foka: grannen dricker fortfarande för mycket, löven är kvar och mormor fortfarande förälskad i brevbäraren fast hon inte ser något, diagnos: starry eyed (grön inte grå)

Från lördagsmörker till måndagsstrategi
blod, svett och skålar
vi går över blodstänkta golv, fallera

jag ser oss så tydligt, vi flyter mellan klockan 24 och 00:
golvet böjer sig som ett valv mellan våra händer
och allt jag någonsin ätit kommer åter som bilder
machine gun; skotthål i lungorna
man kan sticka fingrarna rakt igenom
känna andra sidan
jag vill bygga hängbroar och bli helt akustisk, ringa ut över vallar och år
se tidvattnet komma & gå med oss utanför fönstret

Nu: Fosterställning
det ser bara ut som om jag dött, men jag är mer levande än någonsin
Jag har ingen bil, du har inget körkort, så vad gör vi?
Eeh för sent för att springa på Stings Fields of Gold i varma sunsets nu och skratta åt halmstrån och sand som fastnar i mellanrummen
Jag limmar nagelband och fräter hornhinnor för att plocka poäng, spara tid, ruva på tankeägg
Milt sagt: ingenting är sig likt längre
alla mina rum är annorlunda
balsamerar och lovar mig själv att aldrig ifrågasätta, aldrig begå snedsteg. att gå upp på scen trots att jag blöder och hostar och ge folk vad de vill ha
rita saker i ljumsken och syna allianser bakom kulisserna

Nu: står på takspetsen och ropar älskling jag är redo att ge mig av
(Hur kan man se sprickor i himlavalvet och ge sig av?)

the thin line between genious and insane
älska med mig




Fri vers av Anna Sandahl
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-07 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Sandahl
Anna Sandahl