Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ännu ...

Man kan känna schackångest
om man spelat schack i många år
och helt förvånat går in i en självmatt

Likväl har ju Mikael Lustig
gjort självmål i fotboll ibland fast
han troligen spelat fotboll i nästan hela sitt liv
Fotbollsångest ? kanske

Men detta bevisar bara på ett positivt
sätt att vi alla bara är människor
med kött och blod och känslor

Vi är inte några robotar
Inte ännu ....


© Christer Johansson 2017-11-07








Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-07 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP