Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blundar

de kommer till mig
ibland

tankarna
bilderna
som färdas genom månader och år
genom lager efter lager

som stråk av bländande ljus




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-11-11 23:16



Bookmark and Share


  DavidM VIP
En ljuvlig dikt med hög igenkänning. Raderna fångar så mycket.
2017-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP