Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANDAKT - tanka

Tystnadens musik

stillhet ackompanjerar

morgonens andakt

fågelmatare dinglar

viskande fågelvingar




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-11-18 17:13



Bookmark and Share


  ULJO
Fin morgon att vakna till
2017-11-21

  Fem hjärtan VIP
En andaktsfylld dikt som skänker ro till själen!
2017-11-19

    ej medlem längre
naturen sveper in i läsaren och får läsaren fram till fönstret eller ut i friheten... dina texter framkallar alltid mersmak, alltid - självklart gillar jag denna din fullödiga tanka! applåder!
2017-11-19

  Anya VIP
Tycker särskilt om den sista raden....viskande fågelvingar. så fint uttryck. Vacker andakt.
2017-11-19

  M.Eta
En stilla rofylld morgon! Fint.
2017-11-19

    Peter Söderqvist
Vacker att läsa.
Titeln och bilderna ger en känsla av
en naturreligion.
2017-11-19

  Rise Little One
En lugn och fin observation som ger ro i själen
2017-11-19

    ej medlem längre
Stillhetstanka med flera finurliga formuleringar.
2017-11-18

  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och fint...man ser det framför sig...
2017-11-18

    ej medlem längre
Rofylld tanka.
2017-11-18

    ej medlem längre
Anden och anden i lugn och harmoni. En skön tanka att vila i!
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP