Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoPpet.

 

 

Det frasar om fotstegen nu,

frasar om själva livet

skört som en fjärilsvinge andas du

säg den afton som inte följs av en natt

säg den natt som aldrig gryr morgon

Det frasar om fotstegen nu,

 

mamma.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-08 10:14



Bookmark and Share


  ULJO
Gillar inledningen
2017-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP