Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trovaro


Jag ser dig genom grenverket
Bladen har gulnat
Sitter kvar

Pannan vilar i min hand
Vilka minnen att bära
Blytunga och fjäderlätta

I hjärtat ekar tomrum
Platser som förvandlats
Stålull som smakar tvål

Jag vill släppa dig nu
Låta dig gå
Försvinna bort

Jättefort






Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-08 15:47



Bookmark and Share


  Linil VIP
Stålull som smakar tvål.. fin text :)
2017-12-01

    ej medlem längre
riktigt bra. jättefort gjorde ett skutt i dikten.
2017-11-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP