Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[tidningsrubrik]

Den allmänna hänförelsen används som fortskaffningsmedel av en mängd försigkomna och misslyckade existenser. Grundande på dessa lysande kroppars synliga rörelser, runt den rörliga jorden och ditt minne kommer en tid där i preterium.
Minnet av dansaren som fick dig att känna obehag och fascination. En barriär öppnades och blinkade till, stående framför mörkret. Där i tvivlets dissonanta sinnesstämning inbillar jag mig ett ögonblick att jag förstår språkets gungfly.

Det är stilla och tiden flyter ut i en bifurkation som från landskapet blir en sena på ett fullblod och är bara början på den tid då du lär dig de där tvåhundra bokstäverna i alfabetet...




Fri vers (Fri form) av Ulf D VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-08 18:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ps det där med tvivlets dissonanta sinnesstämning är otroligt bra..för att förstå språket, att tolka en text är i sanning ett gungfly...
2017-11-15

    ej medlem längre
Tiden är en skälm
det är ett jag lärt
och här finner jag språkets gungfly
i sanning det är
2017-11-14

  Solstrale VIP
Helt i sin mening, och skapar en inspiration så oväntad att läsa...
2017-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ulf D
Ulf D VIP