Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetsteorin


I teorin
var de två
fria
men
hon var hemsökt
kedjad
till honom som
spottat på
allt hon var

de pratade inte
efteråt
om det
men om
allt annat mellan tak och
källare
i den värld de skapat
två hjärnor som sträckte ut
varandra
expanderade och förbluffade
i teorin var de verkligen
friare
med varandra




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 400 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-08 19:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fängslande
2017-11-08
  > Nästa text
< Föregående

mögel