Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

555.natt ..."NOT FEELING WELL!"

...kastade ett ankare i snövit säng
den blå tomheten skakades
av spökets tyngdkraft...
ett täckt bord
"Hur mycket värt är ditt ord?"
som en schweizerost...

Little bit of everything
is not a painting !




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-08 20:29



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det här var en mastig bit av god poesi. Mycket vackert, mycket bra!!
2017-11-14

  Kubla Khan
Dom tre första raderna är magiskt vackra!
2017-11-13

  petter rost
"Hur mycket värt är ditt ord?"
som en schweizerost...
– ett omdöme om ett påstående, löfte som utandas... ingenting!
Mycket sådan schweizerost serveras oss dagligen, inte minst i politiken – i offentliga debatter, valrörelser, möten... löften som ingen någonsin ställs till svars för att INTE ha infriat. Och diktens slut har tyngden och precisionen av ett bevingat ordspråk:
"Little bit of everything
is not a painting !" Lika lite som politikens smörgåsbord är någon riktig måltid!
2017-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP