Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EkvatornEkvationen!

Kristaller-Sök så skall du finna, Reiki att Ge, Gud att ha! Promenader att göra!




Bunden vers av Mim
Läst 139 gånger
Publicerad 2017-11-08 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim