Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätters/Porträtt

Ödegårdarna står rastlösa nu, inför höstens vila.

Renarna gnager älvarna av stötestenen 

innan tegen brukat sig själv och ligger

tom och torr under allt det vita.

 

Någonstans under tunga granhängen

sjunger åkervallen en bortglömd hymn.

 

I blågrå stenar gömmer älvor

Sovandets   sång

De som var en gång

Genom tid och rymd.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-09 05:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härlig trollskog skimrar nära rymden
2017-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP