Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberhaiku

Mörkret hänger lågt

stryper ljusets väg uppåt

i ögat allt grått




Bunden vers (Haiku) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 528 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-11-09 09:53



Bookmark and Share


  M.Eta
Fin beskrivningshaiku om november, stämmer fullt ut.
2017-11-11

  Solstrale VIP
Gråstarr eller smogg? Snyggt direkt träffande!
2017-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP