Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Djävulen lismar.


Du är en loser Sven.

Du är en loser Sven
blev sjuk och blev av med ditt jobb
du är tyst och snäll ingen snobb min vän.

Pengarna från försäkrings-kassan har inte
kommit än du är en loser Sven.
Krono-fogden tar varje spänn
du har inte betalt räkningen.

Överklassen blir på kommen gång på gång
med att smita med skatten
Finans-ministern blir illa berörd när hon övar att gå på vatten.

Avslöjanden duggar likt vår-regn men inget händer
Kronofogden jagar fattig-folk ofta kostar mer än
skulden gäller vanligt folk betalar skatt och är snäller.

Du är allt en loser Sven.





Bunden vers av kardman
Läst 544 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-09 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman